Even voorstellen

2022-06-25 19.00.14 kopie

Liselore (Lisa) Kieft

Liselore heeft in 2017 Sentro Logopedia Boneiru opgericht. Het is haar missie volwassenen en kinderen te begeleiden op het gebied van communicatie en slikken. Kunnen communiceren en veilig en goed kunnen eten en drinken zijn basisbehoeften. Als dit niet gaat zoals verwacht kan dat gevolgen hebben voor het deelnemen aan het sociaal en maatschappelijk leven. Iedereen verdient het op zijn unieke manier dezelfde kansen te krijgen.

Mariska-slbsite1

Mariska van Wijk

Mariska van Wijk is in 2013 afgestudeerd als logopedist in Rotterdam en doet haar werk met veel passie. Ze woont en werkt al enige jaren op Curaçao en komt het team 2 dagen per week versterken. Goede communicatie is heel belangrijk in het dagelijks leven en wanneer er iets mis gaat in de communicatie dan vindt ze het een uitdaging om kinderen en/of volwassenen hierbij te helpen op alle deelgebieden binnen de logopedie. Haar speciale aandacht gaat uit naar het stotteren.

Aafke

Aafke Tankink

Aafke is in 2022 afgestudeerd als logopedist aan de Hogeschool van Arnhem, Nijmegen. Nadat ze heeft gewerkt bij een allround praktijk in Nederland heeft ze besloten om op Bonaire te gaan werken en zich hier als logopedist verder te ontplooien. Ze heeft plezier in het werken met kinderen en volwassenen en begeleidt hen graag in het communiceren en onder andere in het versterken van de mondmotoriek

Sentro Logopedia Boneiru
helpt als er problemen zijn of verwacht worden met stem, spraak, taal, gehoor en slikken